Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 6/10: Προσυνεδριακή συναυλία Jazz στον Πειραιά



Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017, ώρα 9:30 μμ, στην οδό Πολυδεύκους 39, Πειραιά, πλησίον σταθμού Πειραιάς του ΗΣΑΠ (δείτε τον χάρτη στην εικόνα), την υπαίθρια συναυλία τζαζ από το συγκρότημα
GEORGE KONTAFOURIS BABY TRIO
που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Συνεδρίου του ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε στεγασμένο χώρο στην ίδια προγραμματισμένη θέση, ώρα, και ημερομηνία.

Η προσέλευση είναι ελεύθερη. 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ:

Με στόχο να αναδείξουμε σημεία της Αττικής με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, που λόγω κρίσης εγκαταλείπονται, καταστρέφονται και χάνονται (λόγω ανέχειας ή σκόπιμα), και για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον να διατηρηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, θα γίνουν τέσσερεις συναυλίες σε ανοιχτούς, δημόσιους χώρους, με σημαντικούς μουσικούς, με μόνη σκηνική διαμόρφωση έναν ειδικό βραδινό φωτισμό και με ελεύθερη προσέλευση.

Η επιμέλεια για την αφιλοκερδή συμμετοχή μουσικών ψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου στις συναυλίες αυτές, αποτελεί ευγενική χορηγία του Δημήτρη Τρίκα, (παραγωγού του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΤ). Η διεύθυνση φωτισμού των χώρων που θα πραγματοποιηθούν, θα γίνει με ευγενική χορηγία του Θόδωρου Μαργκά και του Κώστα Μαργκά.

Ο Γιώργος Κοντραφούρης παίζει JAZZ (με το συγκρότημα GEORGE KONTRAFOURIS BABY TRIO) στην γειτονία που μεγάλωσε. Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017, βράδυ στην οδό Πολυδεύκους 39, στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου