Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 14/10: Συναυλία κλασικής και jazz στην Ελευσίνα


Σας καλούμε να παρακολουθήσετε το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017, ώρα 9:30 μμ, στην Ελευσίνα, παραλία, Οδός Κανελλοπούλου και Σαλαμίνος, Αναψυκτήριο – Καταργημένες Αποθήκες, (δείτε τον χάρτη στην συνημμένη αφίσα),
την υπαίθρια συναυλία τζαζ και κλασικής μουσικής από το συγκρότημα:

Duo Arioso:
  • Άρης Χατζησταύρου κιθάρα
  • Σοφία Μαυρογενίδου φλάουτο
που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Συνεδρίου του ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί  στην ίδια προγραμματισμένη διεύθυνση, ώρα και ημερομηνία, στον στεγασμένο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή Τοπική Προσυνεδριακή Ημερίδα της Ελευσίνας.

 Η προσέλευση είναι ελεύθερη.



ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Με στόχο να αναδείξουμε σημεία της Αττικής με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, που λόγω κρίσης εγκαταλείπονται, καταστρέφονται και χάνονται (λόγω ανέχειας ή σκόπιμα), και για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον να διατηρηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, θα γίνουν τέσσερεις συναυλίες σε ανοιχτούς, δημόσιους χώρους, με σημαντικούς μουσικούς, με μόνη σκηνική διαμόρφωση έναν ειδικό βραδινό φωτισμό και με ελεύθερη προσέλευση.

Η επιμέλεια για την αφιλοκερδή συμμετοχή μουσικών ψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου στις συναυλίες αυτές αποτελεί ευγενική χορηγία του Δημήτρη Τρίκα, (παραγωγού του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΤ). Η διεύθυνση φωτισμού των χώρων που θα πραγματοποιηθούν, θα γίνει με ευγενική χορηγία του Θόδωρου Μαργκά και του Κώστα Μαργκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου